Do vody vložíme bujón, česnek, klobásu a brambory. Vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Do talíře vložíme sýr, aby se rozpustil, pažitku na ozdobu a opečený chleba.
cesneku cinskeho muzete davat kolik chcete, je uplne bez chuti.
Jana Tomčíková
|3. 6. 2007 19:15
Toomiku, stačí jenom 1 stroužek česneku, ale utřít ho se solí a dát do talíře až před nalitím polévky-česnek tak neztratí svoji sílu.
toomik toomik
|3. 6. 2007 12:38
Česnek až nakonec. Vyvaril se mi jak sem ho tam dal hned ze začátku.A to bylo 15 astroužků a chuť česneku nikde!!!!
Josef
|27. 7. 2006 11:54
Dobrý den, omlouvám se zže se ptám tak hloupě, ale jaký druh bujónu bych měl použít?
Jana Konecna
|27. 4. 2006 13:13
ahojte, myslela jsem to vajicko do polevky, omlouvam se
Jana Kutačová
|24. 4. 2006 21:46
Vařím česnečku podobně,dávám jen více česneku a trochu majoránky a kmínu-a to vejce dávám každému strávníkovi do talířku a zaleji horkou česnečkou a pak už je jen otázka,jestli si to vejce dotyční okamžitě rozmíchají lžící nebo jej nechají srazit vcelku.
Anonym
|24. 4. 2006 14:50
Na můj vkus je tam málo česneku, když česnekačka tak česnekačka a jak tvrdí můj syn: česneku není nikdy dost ani v samotném česneku, ale s tou klobásou tonení špatný nápad.
Kamila
|24. 4. 2006 13:14
Pokud já vím, tak se vajíčko našlehá do teplé polévky.