cesneku cinskeho muzete davat kolik chcete, je uplne bez chuti.
Toomiku, stačí jenom 1 stroužek česneku, ale utřít ho se solí a dát do talíře až před nalitím polévky-česnek tak neztratí svoji sílu.
Česnek až nakonec. Vyvaril se mi jak sem ho tam dal hned ze začátku.A to bylo 15 astroužků a chuť česneku nikde!!!!
Dobrý den, omlouvám se zže se ptám tak hloupě, ale jaký druh bujónu bych měl použít?
ahojte, myslela jsem to vajicko do polevky, omlouvam se
Vařím česnečku podobně,dávám jen více česneku a trochu majoránky a kmínu-a to vejce dávám každému strávníkovi do talířku a zaleji horkou česnečkou a pak už je jen otázka,jestli si to vejce dotyční okamžitě rozmíchají lžící nebo jej nechají srazit vcelku.
Na můj vkus je tam málo česneku, když česnekačka tak česnekačka a jak tvrdí můj syn: česneku není nikdy dost ani v samotném česneku, ale s tou klobásou tonení špatný nápad.
Pokud já vím, tak se vajíčko našlehá do teplé polévky.
A co s tím vajíčkem ?