Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Kadečková
|7. 5. 2009 22:15
Ladislavo,moc děkuji, rozumím a vyzkouším!
ladislava staffenová
|7. 5. 2009 21:38
Jitko - teplotou to asi nebylo, ale při míchání jakékoli sypké hmoty s tekutinou, je třeba postupovat opatrně - já si nejprve nasypu sypké suroviny, pak pomalu přilévám tekutinu a stále míchám, výborná je menší metlička, kterou kvedlám, nebo i mixérek, ale důležité je, že vždycky musí být víc té sypké hmoty než tekutiny - jinak ta teutina utopí ty sypké a pak to zhrudkovatí. Doufám, že je to srozumitelné ;-)
Jitka Kadečková
|7. 5. 2009 21:08
Mě se tedy při smíchání mouky a mléka udělaly hrudky. Měla jsem moc teplé mléko?
Eva H.
|23. 9. 2007 20:50
To je vytecny recept! Bylo to rychle a dobre. Rozkrojila jsem to a pomazala rybizovou zavareninou. At se to jmenuje jak se to jmenuje, deti to zbouchaly hned. Diky!
Monika
|1. 3. 2005 15:46
Já dělám něco podobného s práškem do perníku, místo kakaa dávám 2 tabulky nahrubo nasekané čokolády na vaření. Někdy přidám i nahrubo nasekané ořechy. Nikdy nevydrží dlouho.
Jana H.
|28. 2. 2005 18:20
Jak jsem koupila, tak prodávám. Maminka ho dělávala takto. Prášek do perníku nepoužívám, protože nám to s ním nechutná, ale může se použít. Netvrdím, že to není obyčejný recept. Jako bábovku, to maminka nikdy nedělala, ale fantazii se meze nekladou. Možná se to mělo jmenovat kakaový koláč. Jana.
Alena
|28. 2. 2005 13:33
Co když se místo kypřícího prášku dá prášek do perníku? Nebylo by to lepší? Tento recept je jinak obyčejná bábovka.