Recept není žádne tajemství, tady máte 15500 odkazů na tenhle, podle Vás "utajovaný", recept: http://www.google.es/search?q=cheddar&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=es&client=firefox-a&hs=I2g&rls=org.mozilla:es-ES%3Aofficial&source=hp&q=Malloreddus+alla+campidanese&pbx=1&oq=Malloreddus+alla+campidanese&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2718718l2718718l0l2719216l1l1l0l0l0l0l274l274l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d408059daf3d7082&biw=1920&bih=888 Fotografie k receptu (několik stovek): http://www.google.es/search?q=Malloreddus+alla+campidanese&hl=es&client=firefox-a&rls=org.mozilla:es-ES:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=erUeT7fnHJCbOsqb4cQO&ved=0CDgQsAQ&biw=1920&bih=888
Pani Airan, tento recept byl nedavno, po dlouhe dobe utajovani, uverejnen v jednom kucharskem casopise. Je to specialita Sardynske restaurace v Londyne [kuchar - Romolo Mudu] a v Sardinii to pry nazyvaji Gnocchetti Sardi Pasta.Ja osobne jsem vyzkousela a nebyla jsem zklamana.
S masem na vine mam tu nejlepsi zkusenost, kombinaci s testovinami vyzkousim, diky za napad.