• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Malloreddus alla campidanese
Napište svůj komentář k receptu

Malloreddus alla campidanese

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Malloreddus alla campidanese
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová plec Na kostičky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibulka Najemno
    • 1
      stroužek česnek Rozdrcený
    • 150
      ml bílé víno - suché
    • 15
      g fenykl
    • 500
      g passata (Rajčata v plechovce nebo rajčatové pyré)
    • 400
      g gnocchi (Či jakékoli těstoviny menších tvarů např. kolínka, vrtulky)
    • 1
      hrst petrželka
    • sýr Pecorino (může být i parmazán)

Postup přípravy receptu

1
V široké pánvi si rozpálíme olej a osmahneme cibulku, dokud nezesklovatí. Přidáme česnek a trochu povaříme. Dále přidáme vepřové a necháme na ohni dalších 5 minut, dokud maso nezhnědne. Přilijeme víno a vaříme, dokud se polovina tekutin nevypaří. Přidáme fenykl, passatu, trochu osolíme a opepříme a pozvolna vaříme dalších 20-25 minut.
2
Semtam mícháme, dokud mix nezhoustne. Zatímco děláme naši omáčku, uvaříme těstoviny ve slané vodě. Scedíme, smícháme s masovou směsí a podáváme posypané nastrouhaným Pecorino či jiným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Plněné papriky alla Materana

Plněné papriky alla Materana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 31. 7. 2016 13:37

    Dobré, doporučuji.

  • Petr | 24. 1. 2012 14:50

    Recept není žádne tajemství, tady máte 15500 odkazů na tenhle, podle Vás "utajovaný", recept: http://www.google.es/search?q=cheddar&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=es&client=firefox-a&hs=I2g&rls=org.mozilla:es-ES%3Aofficial&source=hp&q=Malloreddus+alla+campidanese&pbx=1&oq=Malloreddus+alla+campidanese&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2718718l2718718l0l2719216l1l1l0l0l0l0l274l274l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d408059daf3d7082&biw=1920&bih=888 Fotografie k receptu (několik stovek): http://www.google.es/search?q=Malloreddus+alla+campidanese&hl=es&client=firefox-a&rls=org.mozilla:es-ES:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=erUeT7fnHJCbOsqb4cQO&ved=0CDgQsAQ&biw=1920&bih=888

  • Michaela Atherton | 13. 4. 2006 14:57

    Pani Airan, tento recept byl nedavno, po dlouhe dobe utajovani, uverejnen v jednom kucharskem casopise. Je to specialita Sardynske restaurace v Londyne [kuchar - Romolo Mudu] a v Sardinii to pry nazyvaji Gnocchetti Sardi Pasta.Ja osobne jsem vyzkousela a nebyla jsem zklamana.

  • Airan | 13. 4. 2006 14:47

    S masem na vine mam tu nejlepsi zkusenost, kombinaci s testovinami vyzkousim, diky za napad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Česnek Cibulka Fenykl Gnocchi Olivový olej Passata Petrželka Sýr Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Nakládané maso

Nakládané maso

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

168
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
164
Máslové řízky
Máslové řízky
160
Dýňová tortila
Dýňová tortila
81
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
41
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Malinový tart s mandlemi
Malinový tart s mandlemi
Malinový zákusek
Malinový zákusek
Malínský špaček od sestry Ireny
Malínský špaček od sestry Ireny
Malý korpus
Malý korpus
Mámin sýr-šunkový koláč
Mámin sýr-šunkový koláč
Mámin ševcovský mls
Mámin ševcovský mls
  • Recepty.cz
  • Malloreddus alla campidanese
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact