• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Malloreddus alla campidanese
Napište svůj komentář k receptu

Malloreddus alla campidanese

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Malloreddus alla campidanese
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová plec Na kostičky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibulka Najemno
    • 1
      stroužek česnek Rozdrcený
    • 150
      ml bílé víno - suché
    • 15
      g fenykl
    • 500
      g passata (Rajčata v plechovce nebo rajčatové pyré)
    • 400
      g gnocchi (Či jakékoli těstoviny menších tvarů např. kolínka, vrtulky)
    • 1
      hrst petrželka
    • sýr Pecorino (může být i parmazán)

Postup přípravy receptu

1
V široké pánvi si rozpálíme olej a osmahneme cibulku, dokud nezesklovatí. Přidáme česnek a trochu povaříme. Dále přidáme vepřové a necháme na ohni dalších 5 minut, dokud maso nezhnědne. Přilijeme víno a vaříme, dokud se polovina tekutin nevypaří. Přidáme fenykl, passatu, trochu osolíme a opepříme a pozvolna vaříme dalších 20-25 minut.
2
Semtam mícháme, dokud mix nezhoustne. Zatímco děláme naši omáčku, uvaříme těstoviny ve slané vodě. Scedíme, smícháme s masovou směsí a podáváme posypané nastrouhaným Pecorino či jiným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Plněné papriky alla Materana

Plněné papriky alla Materana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 31. 7. 2016 13:37

    Dobré, doporučuji.

  • Petr | 24. 1. 2012 14:50

    Recept není žádne tajemství, tady máte 15500 odkazů na tenhle, podle Vás "utajovaný", recept: http://www.google.es/search?q=cheddar&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=es&client=firefox-a&hs=I2g&rls=org.mozilla:es-ES%3Aofficial&source=hp&q=Malloreddus+alla+campidanese&pbx=1&oq=Malloreddus+alla+campidanese&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2718718l2718718l0l2719216l1l1l0l0l0l0l274l274l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d408059daf3d7082&biw=1920&bih=888 Fotografie k receptu (několik stovek): http://www.google.es/search?q=Malloreddus+alla+campidanese&hl=es&client=firefox-a&rls=org.mozilla:es-ES:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=erUeT7fnHJCbOsqb4cQO&ved=0CDgQsAQ&biw=1920&bih=888

  • Michaela Atherton | 13. 4. 2006 14:57

    Pani Airan, tento recept byl nedavno, po dlouhe dobe utajovani, uverejnen v jednom kucharskem casopise. Je to specialita Sardynske restaurace v Londyne [kuchar - Romolo Mudu] a v Sardinii to pry nazyvaji Gnocchetti Sardi Pasta.Ja osobne jsem vyzkousela a nebyla jsem zklamana.

  • Airan | 13. 4. 2006 14:47

    S masem na vine mam tu nejlepsi zkusenost, kombinaci s testovinami vyzkousim, diky za napad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Česnek Cibulka Fenykl Gnocchi Olivový olej Passata Petrželka Sýr Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

58
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
20
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
14
Rychlá květáková polévka
Rychlá květáková polévka
13
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Malinový tart s mandlemi
Malinový tart s mandlemi
Malinový zákusek
Malinový zákusek
Malínský špaček od sestry Ireny
Malínský špaček od sestry Ireny
Malý korpus
Malý korpus
Mámin sýr-šunkový koláč
Mámin sýr-šunkový koláč
Mámin ševcovský mls
Mámin ševcovský mls
  • Recepty.cz
  • Malloreddus alla campidanese
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact