Korpus: oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme tuhý sníh, do kterého přidáme 3 lžíce cukru. Vmícháme mouku, žloutky a kypřící prášek. Vymažeme a vysypeme kulatou dortovou formu a pečeme do zlatova.
2
Náplň: do mléka vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. Do mísy vložíme tvarohy, smetanu, změklé máslo, cukr, rum, citronovou kůru a šleháme do hladka. Mléko s želatinou zahřejeme, až se želatina úplně rozpustí - nesmí se vařit!! Mléko přidáme do vzniklé směsi a promícháme.
3
Na vychladlé těsto nalijeme směs a dáme ztuhnout do lednice (alespoň 2 hodiny). Necháme rozmrazit maliny, dle návodu připravíme želatinu. Maliny necháme okapat a přeneseme je na ztuhlý krém a zalijeme ještě teplou želatinou.
4
Je dobré nechat dortík ztuhnout přes noc v lednici nebo alespoň 4 hodiny před konzumací.