Zmrazené maliny a cukr rozmixujeme na pyré. Cukru dáme podle vlastní chuti. Pyré dáme do vyšších skleniček - asi do 1/3, zalijeme vychlazeným šampaňským a vidličkou promícháme. Ihned podáváme.
2
Pokud nemáte mrazené maliny, dejte den předem zmrazit čerstvé. Stojí to zato. Velice osvěžující a lahodné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
iva P
|28. 6. 2005 15:38
Zkuste to s broskvema,jak pise Di,je to opravdu velmi osvezujici a ofic.se to jmenuje Bellini,pod timto nazvem se to da najit v barech,bohuzel,ne v nasich.
Di
|15. 6. 2005 15:55
Zkusím to, maliny nám rostou u chalupy. k tomu jinému ovoci. V televizi přidával kuchař Jaimie Olivier rozmixovaný broskvový kompot.
jana hanusova
|15. 6. 2005 08:07
Z jahod jsem to nezkousela, ale domnivam se, ze kazde drobne ovoce je vhodne. Mozna i mango. Ovsem jahody maji zrnicka take. Maliny pouzivam mrazene, aby chut byla intenzivnejsi. Vlastne s tim nahradim led, ktery by jinak koktejl zredil. Ale muzete to samozrejme zkusit.
Airan Novakova
|13. 6. 2005 20:25
to by stalo za hrich:-)))
Di
|13. 6. 2005 19:36
Recept vypadá skvěle. Není ale škoda mrazit čerstvé maliny. Co to udělat z čerstvých a hodně vychladot šampaňské?
Alena
|13. 6. 2005 09:20
A co jahody,myslím, že by to taky nebylo špatné, maliny mají dobrou chuť ale jsou v nich zrníčka který pak chroupaj a v jahodách nejsou.