• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Malinové řezy z majolky
Napište svůj komentář k receptu

Malinové řezy z majolky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Malinové řezy z majolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krupice
    • 12
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g majonéza tj. 3 vrchovaté lžíce
  • Krém
    • tuk máslo nebo Hera
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 0,50
      balíček puding
    • 1
      l šťáva z malin

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme vejce s cukrem, přidáme majolku, znovu trochu šleháme, pak přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva. Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem (nebo dobře vymazaný) a upečeme v troubě vyhřáté na 160 °C asi 10-15 minut. Mezitím rozmixujeme maliny, vlijeme do cedníku, lžíci propasírujeme a použijeme jen čistou šťávu. Pokud jí máme málo, můžeme dolít vodou. Pak šťávu přivedme k varu a zavaříme do ní pudink. Necháme vychladnout, pak vymícháme máslo s cukrem (podle kyselosti malin můžeme i přidat) a pudinkem do hladkého krému. Těsto na plechu rozdělíme na dvě poloviny, na jednu dáme krém a druhou ho přikryjeme. Povrch pocukrujeme.
2
Tento recept je možné použít i na bublaninu, pouze do něj přihodíte trochu ovoce.Bublanina je pak žluťoučká, nadýchaná a vláčná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosová bábovka z majolky

Kokosová bábovka z majolky

Malinové košíčky s krémem

Malinové košíčky s krémem

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vava - | 31. 10. 2007 20:00

    V létě jsem v euforii všechno ovoce narvala do mrazáku a co teď s tím? Vyndala jsem maliny, rozvařila, přecedila, zavařila do nich pudink a bylo to. Je to nádherný kontrast ty žluťoučké řezy s jasně červenou náplní!

  • Ivana Přikrylová | 27. 6. 2007 11:12

    Ta majonéza se mi tam líbí. Já používám majonézu i do kynutého těsta na koláče, je to pak vláčné a dobroučké.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Majonéza Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Šťáva z malin Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Nepečené kokosové kostky

Nepečené kokosové kostky

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

175
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
144
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
72
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…
24
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
(nejen) Vepřová…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Malinové řezy z majolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact