• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Malinová smetanová bublanina
Napište svůj komentář k receptu

Malinová smetanová bublanina

autor: Ivana Kašparovská
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Malinová smetanová bublanina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 220
      g hladká mouka
    • 75
      g cukr
    • 125
      g máslo
    • 1
      ks vejce
  • Krém
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 400
      ml mléko
    • 50
      g cukr
    • 500
      g zakysaná smetana tučnější
    • 250
      g maliny zmrazené

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin zpracujeme na vále hladké těsto, které necháme asi 30 minut v chladu.
2
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, který necháme trochu vychladnout.
3
Přidáme zakysanou smetanu, promícháme a vmícháme maliny.
4
Dortovou formu vyložíme pečicím papírem a dáme do ní těsto, vytvoříme asi 3 cm vysoký okraj, naplníme smetanovou hmotou a pečeme asi hodinu při 175 °C. Necháme opravdu pořádně vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí malinová marmeláda

Domácí malinová marmeláda

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Malinová pusa

Malinová pusa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • malavila74 | 10. 7. 2016 15:31

    tak jsem dnes pekla z boruvkama a dobrá doporučuji. Nestihla ani pořádně vystydnout pul plechu prýč :-D :-D :-D :-) :-) :-)

  • Hanka | 24. 7. 2012 20:57

    To taky není bublanina ale koláč,s bublaninou nemá společnýho nic.

  • sabinka.d
    sabinka.d | 24. 7. 2012 18:21

    bublanina je tuhá guma vše jsem dělala podle postupu určitě tenro recept už nikdy neudělám :-X

  • Jana z VM | 9. 7. 2007 09:04

    Tak nevím, jak tak koukám, tak jsem asi první, kdo nebude tolik chválit. Podle komentářů jsem čekala opravdu víc... Ne, že by to nebylo dobré, ale při pečení jsem měla divné pocity, dokonce jsem v jedné chvíli myslela, že to budu muset snad vyhodit... Postup jsem přesně dodržela, tak to dělám vždycky, když ještě recept neznám. Dala do vymazané a vysypané dortové rozdělávací formy, vmačkala těsto, nalila smetanový krém s borůvkama a malinama, vypadalo to pěkně. Ale při pečení jsem pořád koukala, smetanový krém nebyl pořád upečený, ikdyž jsem zkušená kuchařka, tak jsem nevěděla, jestli se to má upéct "do tuha", nebo to zůstane "třesavé" . Pekla jsem přes hodinu,těsto bylo už dost upečené, tak jsem to vydělala a dala co chladna, ponechala osudu..... Potom jsem to dala do ledničky a druhý den načnula. Chuťově to bylo dobré, ale těsto dost tvrdé, asi jak jsem pořád pekla a čekala, jestli se náplň upeče taky. Dort jsme snědli, bylo to¨celkem dobré, ale podruhé dělat nebudu.

  • Alena | 27. 6. 2007 16:40

    já jsem dělala s borůvkama a mělo to úspěch. Těším se na maliny, to musí být úžasné s tím smetanovým krémem

  • Jana z VM | 27. 6. 2007 14:12

    Když čtu všechny komentáře k této dobrotě, načisto slintám....

  • lída | 27. 6. 2007 11:15

    Pekla jsem o víkendu a měla velký úspěch !!! Doporučuji vyzkoušet, je to velká dobrota.

  • chichi | 11. 6. 2007 09:12

    Těsto je tuhé, jako linecké a náplň je spíš kašovitá. Z vlastní zkušenosti vím, že se nerozmáčí. žádný strach!

  • Uzovka | 5. 6. 2007 10:50

    Rada bych tento moucnik vyzkousela, ale nebude spodek kolace rozmoceny od naplne? Upece se? Dekuji za odpoved.

  • chichi | 3. 6. 2007 19:08

    Bublaninu si představuju jinak, ale... mělo to veliký úspěch. Dávám 1 a vyzývám ostatní ať kromě chvály i známkují.

  • Ivana Kašparovská | 2. 6. 2007 11:15

    Mražené jsou lepší proto, aby se vám při míchání nerozpadly, pokud jsou zmrzlé, pak zůstanou pěkně celé.

  • Gábina H | 30. 5. 2007 15:48

    Chtěla bych se zeptat, proč je důležité mít to ovoce do krému zmražené. Jakou to má funkci?

  • Ivana Kašparovská | 30. 5. 2007 14:51

    Udělá vám báječnou chuť a s malinama krásnou vůni, jen to musíte nechat pořádně vystydnout. Já peču večer a krájím až ráno. Nebojte se vyzkoušet, uvidíte, že se povede. Jen se trochu dýl peče.

  • Jana Janková | 30. 5. 2007 11:10

    Co udělá ten uvařený pudink se zakysanou smetanou po upečení? Nedovedu si to představit ...

  • Lenka Outratová | 28. 5. 2007 09:34

    Báječné, vyzkoušela jsem s jahodama a nemělo to chybu! Chtělo by to přidat i foto, protože krásně vypadá, ale nejlepší ze všeho je stejně ta vůně při pečení ovoce se smetanovým krémem!!!!!!!!! Už se těším na maliny, s těma to musí být božské!

  • anonymm | 15. 5. 2007 21:15

    pekla jsem o víkendu a byla super..puding se zakys.smetanou = po upečení je to opravdu lahůdka.chutná to smetanovo-máslově..výborný...místo malin jsem požila jahody a bylo to stejně výborný

  • Ivana Kašparovská | 3. 4. 2007 10:51

    Já formu na tohle těsto pouze vymažu tukem a stačí to.

  • Jaroslava Oumarová | 25. 3. 2007 19:57

    Na tento typ moučníků formu vymazáváme i vysypáváme :-)

  • bramborka | 25. 3. 2007 19:44

    Řekla bych Péťo že papír je lepší,ale na tvém místě bych vymazala a vysypala.

  • péťa | 25. 3. 2007 19:35

    Jsem začínající kuchařka, tak se chci zeptat, když nechci dávat do formy pečící papír, mám formu jen vymazat nebo i vysypat. za radu předem děkuji

  • Ája | 29. 10. 2006 16:52

    Měla jsem v mrazáku maliny z léta tak jsem vyzkoušela. Je to výborné a opravdu voňavoučké. Ty maliny tomu dodají šmrnc. Doporučuji dát do těsta 1/2 prášku do pečiva.

  • Martina | 30. 9. 2006 11:01

    Už mi to voní v kuchyni, báječná vůně a krásně to vypadá!

  • Lída V. | 9. 8. 2006 09:26

    Vidím, že u Doubravů to mělo úspěch, tak to taky vyzkouším.

  • Lenka Doubravová | 9. 8. 2006 08:44

    včera jsem zkoušela s rybízem,přes noc jsem nechala odležet a musím pochválit,vynikající,nevěřila bych co udělá upečená smetana s pudinkem,hodnotím 1

  • Alena Doubravová | 24. 7. 2006 13:23

    Udělala jsem dvojitou dávku a dala jsem to na celý plech. Už během pečení to krásně vonělo. Nechala jsem odležet přes noc a pak se po tom zaprášilo. Výborný osvěžující moučník paní Ivano

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Maliny Máslo Mléko Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůta po americku

Krůta po americku

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Plněné langoše

Plněné langoše

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Cupcakes

Cupcakes

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Špenátové palačinky s houbovou náplní

Špenátové palačinky s houbovou náplní

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

15 minut
Hruškový crumble s perníkem

Hruškový crumble s perníkem

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

100 minut
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

Poslední sledované recepty

389
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka
17
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu a některé umí i léčit
Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů?…
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné koláče. Některé i svítí ve tmě!
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné…
AHA.cz Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Mimibazar Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Nerudová zopakovala šaty z KVIFF, Havlová absolutně excelovala

Móda z předávání státních vyznamenání: Nerudová zopakovala šaty z KVIFF, Havlová absolutně excelovala

Ženy.cz Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Blesk.cz Smutek dcery Bruce Willise: Na dítě zůstala sama!

Smutek dcery Bruce Willise: Na dítě zůstala sama!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Čarujte na Dušičky: Vyžeňte zlo z domu a rozmlouvejte s mrtvými

Čarujte na Dušičky: Vyžeňte zlo z domu a rozmlouvejte s mrtvými

  • Recepty.cz
  • Malinová smetanová bublanina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact