• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Malinová smetanová bublanina
Napište svůj komentář k receptu

Malinová smetanová bublanina

autor: Ivana Kašparovská
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Malinová smetanová bublanina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 220
      g hladká mouka
    • 75
      g cukr
    • 125
      g máslo
    • 1
      ks vejce
  • Krém
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 400
      ml mléko
    • 50
      g cukr
    • 500
      g zakysaná smetana tučnější
    • 250
      g maliny zmrazené

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin zpracujeme na vále hladké těsto, které necháme asi 30 minut v chladu.
2
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, který necháme trochu vychladnout.
3
Přidáme zakysanou smetanu, promícháme a vmícháme maliny.
4
Dortovou formu vyložíme pečicím papírem a dáme do ní těsto, vytvoříme asi 3 cm vysoký okraj, naplníme smetanovou hmotou a pečeme asi hodinu při 175 °C. Necháme opravdu pořádně vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí malinová marmeláda

Domácí malinová marmeláda

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Malinová pusa

Malinová pusa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • malavila74 | 10. 7. 2016 15:31

    tak jsem dnes pekla z boruvkama a dobrá doporučuji. Nestihla ani pořádně vystydnout pul plechu prýč :-D :-D :-D :-) :-) :-)

  • Hanka | 24. 7. 2012 20:57

    To taky není bublanina ale koláč,s bublaninou nemá společnýho nic.

  • sabinka.d
    sabinka.d | 24. 7. 2012 18:21

    bublanina je tuhá guma vše jsem dělala podle postupu určitě tenro recept už nikdy neudělám :-X

  • Jana z VM | 9. 7. 2007 09:04

    Tak nevím, jak tak koukám, tak jsem asi první, kdo nebude tolik chválit. Podle komentářů jsem čekala opravdu víc... Ne, že by to nebylo dobré, ale při pečení jsem měla divné pocity, dokonce jsem v jedné chvíli myslela, že to budu muset snad vyhodit... Postup jsem přesně dodržela, tak to dělám vždycky, když ještě recept neznám. Dala do vymazané a vysypané dortové rozdělávací formy, vmačkala těsto, nalila smetanový krém s borůvkama a malinama, vypadalo to pěkně. Ale při pečení jsem pořád koukala, smetanový krém nebyl pořád upečený, ikdyž jsem zkušená kuchařka, tak jsem nevěděla, jestli se to má upéct "do tuha", nebo to zůstane "třesavé" . Pekla jsem přes hodinu,těsto bylo už dost upečené, tak jsem to vydělala a dala co chladna, ponechala osudu..... Potom jsem to dala do ledničky a druhý den načnula. Chuťově to bylo dobré, ale těsto dost tvrdé, asi jak jsem pořád pekla a čekala, jestli se náplň upeče taky. Dort jsme snědli, bylo to¨celkem dobré, ale podruhé dělat nebudu.

  • Alena | 27. 6. 2007 16:40

    já jsem dělala s borůvkama a mělo to úspěch. Těším se na maliny, to musí být úžasné s tím smetanovým krémem

  • Jana z VM | 27. 6. 2007 14:12

    Když čtu všechny komentáře k této dobrotě, načisto slintám....

  • lída | 27. 6. 2007 11:15

    Pekla jsem o víkendu a měla velký úspěch !!! Doporučuji vyzkoušet, je to velká dobrota.

  • chichi | 11. 6. 2007 09:12

    Těsto je tuhé, jako linecké a náplň je spíš kašovitá. Z vlastní zkušenosti vím, že se nerozmáčí. žádný strach!

  • Uzovka | 5. 6. 2007 10:50

    Rada bych tento moucnik vyzkousela, ale nebude spodek kolace rozmoceny od naplne? Upece se? Dekuji za odpoved.

  • chichi | 3. 6. 2007 19:08

    Bublaninu si představuju jinak, ale... mělo to veliký úspěch. Dávám 1 a vyzývám ostatní ať kromě chvály i známkují.

  • Ivana Kašparovská | 2. 6. 2007 11:15

    Mražené jsou lepší proto, aby se vám při míchání nerozpadly, pokud jsou zmrzlé, pak zůstanou pěkně celé.

  • Gábina H | 30. 5. 2007 15:48

    Chtěla bych se zeptat, proč je důležité mít to ovoce do krému zmražené. Jakou to má funkci?

  • Ivana Kašparovská | 30. 5. 2007 14:51

    Udělá vám báječnou chuť a s malinama krásnou vůni, jen to musíte nechat pořádně vystydnout. Já peču večer a krájím až ráno. Nebojte se vyzkoušet, uvidíte, že se povede. Jen se trochu dýl peče.

  • Jana Janková | 30. 5. 2007 11:10

    Co udělá ten uvařený pudink se zakysanou smetanou po upečení? Nedovedu si to představit ...

  • Lenka Outratová | 28. 5. 2007 09:34

    Báječné, vyzkoušela jsem s jahodama a nemělo to chybu! Chtělo by to přidat i foto, protože krásně vypadá, ale nejlepší ze všeho je stejně ta vůně při pečení ovoce se smetanovým krémem!!!!!!!!! Už se těším na maliny, s těma to musí být božské!

  • anonymm | 15. 5. 2007 21:15

    pekla jsem o víkendu a byla super..puding se zakys.smetanou = po upečení je to opravdu lahůdka.chutná to smetanovo-máslově..výborný...místo malin jsem požila jahody a bylo to stejně výborný

  • Ivana Kašparovská | 3. 4. 2007 10:51

    Já formu na tohle těsto pouze vymažu tukem a stačí to.

  • Jaroslava Oumarová | 25. 3. 2007 19:57

    Na tento typ moučníků formu vymazáváme i vysypáváme :-)

  • bramborka | 25. 3. 2007 19:44

    Řekla bych Péťo že papír je lepší,ale na tvém místě bych vymazala a vysypala.

  • péťa | 25. 3. 2007 19:35

    Jsem začínající kuchařka, tak se chci zeptat, když nechci dávat do formy pečící papír, mám formu jen vymazat nebo i vysypat. za radu předem děkuji

  • Ája | 29. 10. 2006 16:52

    Měla jsem v mrazáku maliny z léta tak jsem vyzkoušela. Je to výborné a opravdu voňavoučké. Ty maliny tomu dodají šmrnc. Doporučuji dát do těsta 1/2 prášku do pečiva.

  • Martina | 30. 9. 2006 11:01

    Už mi to voní v kuchyni, báječná vůně a krásně to vypadá!

  • Lída V. | 9. 8. 2006 09:26

    Vidím, že u Doubravů to mělo úspěch, tak to taky vyzkouším.

  • Lenka Doubravová | 9. 8. 2006 08:44

    včera jsem zkoušela s rybízem,přes noc jsem nechala odležet a musím pochválit,vynikající,nevěřila bych co udělá upečená smetana s pudinkem,hodnotím 1

  • Alena Doubravová | 24. 7. 2006 13:23

    Udělala jsem dvojitou dávku a dala jsem to na celý plech. Už během pečení to krásně vonělo. Nechala jsem odležet přes noc a pak se po tom zaprášilo. Výborný osvěžující moučník paní Ivano

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Maliny Máslo Mléko Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky

Jednoduchá česneková pomazánka na…

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Selské halušky špenátové

Selské halušky špenátové

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Salát Caprese

Salát Caprese

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

35 minut
Kuřecí na medu s kuskusem

Kuřecí na medu s kuskusem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

48
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Kynuté skořicové uzlíky
Kynuté skořicové uzlíky
28
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
26
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
AHA.cz Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Místo rakve Bartoškova (†78) kancelář: Tajemství jeho stolu!

Místo rakve Bartoškova (†78) kancelář: Tajemství jeho stolu!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

  • Recepty.cz
  • Malinová smetanová bublanina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact