1 Bílou čokoládu rozpusťte a vmíchejte do ní smetanu – připravíte si tak jednoduchou ganache. Tu nalijte do mělkých silikonových formiček a nechte ztuhnout.
2
2 Troubu zapněte na 180 °C. Připravte si cukrářský krém. Oddělte žloutky od bílků a pak žloutky vyšlehejte s cukrem do vysoké hladké pěny.
3
3 Mouku dvakrát prosejte se škrobem a metlou do ní zlehka všlehejte žloutkovou pěnu. Hladkou směs potom zašlehejte do horkého mléka. Za stálého míchání krátce povařte.
4
4 Bílky vyšlehejte se špetkou soli do pevného sněhu. Lépe vám to půjde, pokud budou o pokojové teplotě. Do sněhu vmíchejte cukrářský krém a maliny – mražené dodají suflé ještě lepší konzistenci než čerstvé. 5 Formičky na suflé vymažte máslem a vysypte moukou.
5
Naplňte je do dvou třetin těstem, pak vložte kousek ztuhlé ganache a doplňte zbytkem těsta až po okraje formiček. Vložte je do trouby a pečte 10–15 minut dozlatova. Ozdobte malinami a lístky meduňky. Aby nespadlo .