Malakov příležitostně dělávám a v podstatě mám téměř totožný recept, jako je tento. Jen krému dělávám opravdu více, a to ze 180 g másla a k tomu úměrného množství ostatních surovin. Žloutky vynechávám úplně a nechybí mi tam. Někdy mandle nahradím ořechy a mezi vrstvy piškotů a máslového krému dávám ještě vrstvy meruňkové marmelády. Je to pak pikantnější. Piškoty namáčím do rumu. I když je to poměrně hutná a vydatná dobrota, určitě stojí za ochutnání.
Vyzkoušela jsem dortík podle tohoto receptu a musím, říci, že je dobrý. Akorát bych tam dala více krému, aby piškoty nebyly tak suché a méně cukru, aby nebyl tak přeslazený.Jinak, dobrá práce.
Paní Di,před vložením tohoto receptu jsem si ingredience,všech rádoby MALAKOVŮ ověřovala,ale ani jeden z nich se 100% neshoduje :( bohužel...
Paní Di,před vložením tohoto receptu,jsem si ingredience všech rádoby MALAKOVŮ ověřovala,ale ani jeden z nich se 100% neshoduje :( bohužel...
Paní Di,před vložením tohoto receptu jsem si ingredience všech rádoby MALAKOVŮ ověřovala,ale žádný z nich se 100% neshoduje :(bohužel.
Bohužel stejný recept viz Malakov Sandtnerové.
tak tohle vypadá jako hodně dobrej recept! zkusím udělat ten madlovej krém, ale asi si upeču vlastní korpus(y) - u nás se nějak piškoty nesetkávaji s kladnym ohlasem .). pak napíšu, jak se povedlo ;-)