Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Likér z máty peprné
Jahodové řezy IV.
Karibská kuřecí stehna
Smetanovo-nivová brokolice
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Červená řepa se zelím
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake