Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Oravská kulaša
Vepřová játra na smetaně
Béřovický králík
Kuřecí závitky s nivou
Jedničkové rybí filé
Koleno v alobalu na grilu
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi