Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Pomazánka křenová a česneková
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Párky na černém pivu
Vepřové koleno na černém pivě
Kuřecí zbytkový salát
Bulharská musaka -Olga
Kroupový oběd (večeře)
Ananasové řezy "Piña Colada"
Bramboráky se slaninou
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi