Paprikovo-tvarohová pomazánka
Celerová pomazánka se sýrem
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Zapékaná čekanka po francouzsku
Špagety se sojovým masem
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Med nebo sirup z květů divizny
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Filet z candáta se šťouchaným…
Plněné knedlíky uzeným masem
Vepřový plátek s listovým špenátem
Bůčková pomazánka
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek