Luxusní pomazánka z uzené parenice
Škvarková pomazánka IV.
Dýňová tofu pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Papriky plněné hermelínem
Hovězí guláš se zeleninou
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Šopský salát alá Verunka
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Zelňačka s klobásou
Špekáčky na pivě II.
Karamelový krém
Pikantní kuřecí nugetky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem