Veganská budapešťská pomazánka
Škvarková pomazánka IV.
Pomazánka na topinky a toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Jemná perníková buchta
Švýcarské fondue
Česneková pomazánka - nejlepší
Krémová polévka z topinambur
Meruňkový koktejl
Frankfurtská polévka s hlívou
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Špagety s cuketou a olivami
Dýňová polévka krémová
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi