Veganská budapešťská pomazánka
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Pomazánka křenová a česneková
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Víno z bezinek
Čaj ze sušených šípků
Štrůdl se zelím a nivou
Vepřové závitky v římském hrnci
Tortilla plněná mletým masem
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Mrkvové lívanečky
Esíčka
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot