Škvarková pomazánka IV.
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Dýňová tofu pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Cuketový makovec
Šlehačkový koláč
Nedělní štola
Kuře „strejdy z Hlinska“
Houby na kyselo bez zavařování
Kuřecí řízky Ondráš
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Ananasový koláč naruby
Rizoto s hlívou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki