Škvarková pomazánka IV.
Dýňová tofu pomazánka
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Alenčin medovník
Ořechové rohlíčky Heda
Pečené kuře na zelí s medem
Tvarohový lehký koláč II.
Vepřová pečeně Robert
Obrácené řízky na zelenině
Rychlé banánové lívance
Citronovo-makové muffiny
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě