Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Bůčkové závitky se zelím
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Kuře pečené s rýží
Řezy s černým rybízem
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Kuřecí roláda s dýní
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Malinové / ostružinové knedlíky
Zauzená vepřová panenka
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger