Luxusní pomazánka z uzené parenice
Škvarková pomazánka IV.
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Guláš s paprikami
Burgundská hovězí pečeně
Pomazánka z tuňáka
Drobenka na ovocný koláč
Ďábelský Pangasius
Jablkový páj
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Jednoduchá lososová pomazánka
Pečená žebírka na zelenině
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč