Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Pomazánka křenová a česneková
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Špenátové palačinky zapečené
Poleva z "ledových kaštanů"
Coleslaw - podzimní vitamíny
Zapečená brokolice s těstovinami
Podmáslový chléb - moc dobrý
Čočkový prívarok
Kelímková bábovka z jogurtu
Gratinovaná brokolice
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek