Škvarková pomazánka IV.
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Krémová vajíčková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Mleté maso se špenátem
Drožďové knedlíčky do polévky
Rychlé kuřecí nudličky
Chutnější obalované řízky nebo…
Rebarborový crumble se zakysanou…
Řecký těstovinový salát
Muffiny na více způsobů
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Čokoládová buchta z remosky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem