Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Bryndzová pomazánka
Jablečné řezy piškotové
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Italské masové kuličky se špagetami
Vepřový steak s hranolkami
Maso jako z KFC
Cuketa v sýrové omáčce
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Italské Tiramisu (Florencie)
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky