Škvarková pomazánka IV.
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Křenová omáčka
Tuňákový salát
Šalamounské řezy
Nedělní jablečný koláč
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Hamburger úžasné chuti
Pečený králík se žampiony
Pomerančový džem (marmeláda)
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.