Krémová vajíčková pomazánka
Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Delikatesní salát
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Drážďanský špaldový chleba
Křenová pomazánka z červené řepy
Polévka z uzeného stehýnka
Nutela (DUKAN)
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Bageta se sýry - zapečená
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem