Škvarková pomazánka IV.
Dýňová tofu pomazánka
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Vepřové závitky v římském hrnci
Květákový nákyp
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Bramborovo - květáková polévka s…
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Kuře pečené s jablky
Rukolový salát s novými bramborami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake