Škvarková pomazánka IV.
Dýňová tofu pomazánka
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Kremrole se šlehačkou
Staročeská svíčková bez masa
Neskutečně žravé kuře
Gyros po řecku s českým masem
Smažené bramborové placičky
Květákový nákyp se šunkou
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bruselské hovězí - minutka
Dort z OREO sušenek
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi