Paprikovo-tvarohová pomazánka
Pomazánka na topinky a toasty
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Marinované buřty
Ořechové řezy medové
Polévka z jarních cibulek
Chlebová placka snadno a rychle
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Špagety se špenátovým pestem
Zapečené brambory se špenátem a…
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Plněná krůtí prsa s kuskusem
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem