Vyzkoušela jsem s bezlepkovou moukou (namíchala jsem JIzerku, polohrubou kukuřičnou půl na půl) a je vynikající !!! Nikdy jsem netušila jak může být makovec rychlý a jednoduchý. :-)
ola
|23. 3. 2013 19:00
Nemůžu sehnat polohrubou mouku (v zahraničí) - snad to nevadí :)
Výborný i s kokosem a broskvemi, prostě ňamka ke kávě :-)
robert
|9. 11. 2012 16:57
vyborny.......nema chybu :-) :-) :-)
jaroslav
|15. 7. 2012 17:00
bylo to moc dobry a rychly :-) <:-) :-! :-! :-! :-! :-!
jaroslav
|15. 7. 2012 17:00
bylo to moc dobry a rychly :-) <:-) :-! :-! :-! :-! :-!
Vendy
|17. 4. 2011 18:31
je výborná...ještě jsem do ní přidala nastouhanou pomerančovou kůru a vymačkala půlku pomeranče...fakt nemá chybku. Myslím, že by byla dobrá i s nastrouhanou citronovou kůrou nebo nastouhanými jablky:-)1*
Iveta
|6. 3. 2011 16:08
Chci se jen zeptat nějaké dobré duše, jelikož budu péct uplně poprvé, tak navím na kolik stupňů vyhřát troubu a na jak dlouho, může mi někdo odpovědět, prosim? Děkuji mockrát
holky je to pecková záležitost dávám mák namočit do vlažné vody aby se nemusel mlít ušetříte si spoustu práce:-))))děkuji za recept) :-*
zdenula
|6. 2. 2011 20:42
holky je to pecková záležitost dávám mák namočit do vlažné vody aby se nemusel mlít ušetříte si spoustu práce:-))))děkuji za recept) :-*
zdenula
|6. 2. 2011 20:42
holky je to pecková záležitost dávám mák namočit do vlažné vody aby se nemusel mlít ušetříte si spoustu práce:-))))děkuji za recept) :-*
Táňa K.
|26. 3. 2008 20:14
Hledala jsem něco rychlého, co se jen zamíchá a šup s tím do trouby a narazila jsem na tuto makovou buchetku. Vejce jsem vmíchala celá a místo vody dala mléko. Výsledkem je dobrá a hned hotová buchta. A ta zrnka máku opravdu pěkně křupají.:-)
Danka Snášelová
|18. 11. 2007 18:26
Výborná buchta! Pekla jsem ji na klasickém hlubokém plechu. Držela jsem se přesně receptu. Všem moc chutnala. Dávám za 1.
Radka Hajdova
|28. 9. 2007 14:53
MOC DOBRÉ, VČERA ODPOLEDNE JSEM HO UPEKLA A DNES UŽ NENÍ. SUPER - RYCHLÉ A DOBRÉ. JEN TEN MÁK JSEM ROZEMLELA.
Tereza Jarčušková
|13. 6. 2006 12:59
Ten názov je kvôli tej vode. Do takýchto koláčov sa obyčajne dáva mlieko.
Jana Kutačová
|7. 6. 2006 10:30
Houba - to jsou suroviny,které má téměř každý doma a myslím,že jich není moc.Je to jeden z levných koláčů,nenáročných na suroviny-asi proto ten název...:o))
Martina N
|7. 6. 2006 09:56
Tak toto poznám pod názvom koláč pre lenivé žienky:)
Houba
|7. 6. 2006 06:40
Nevím proč "z ničeho", když je použito tolik surovin