Dělala jsem z poloviční dávky, dala méně cukru a mouku špaldovou. Těsto se mi zdálo příliš tekuté, tak jsem dala mouky víc. Chuťově dobrý, ale konzistence neodpovídala fotografii. Trochu se rozpadal a byl nižžší. Jablka na kousky my moc neseděly. Příště je zkusím nastrouhat a péct déle - snad bude výsledek lepší.
místo máku sem dala kokos, míně cukru, do jablek "na chuť rumu" a do kokos. směsi "na chuť pomer. šťávy. po prvé mi prišel moc sladký..... ináč, ok, palec nahoru. :-)
Luxusní........do těch jablíček jsem teda přidala ještě skořici a rozinky, ale to už záleží na chuti každého. Ale recept mě moc potěšil ;-)
právě jsem dopekla, je výborný, jen to těsto teda nemám tak vysoké jako na obrázku, ale chutná opravdu výborně :-)
Koláč je výborný, akurát namiesto polohrubej múky dávam špaldovú.
Robila som so zavarenými strúhanými jablkami, veľmi dobré.
Také dělám a je vynikající. Doporučuji a dávám za JEDNA!
Tento recept jsem získala od kolegyně asi před 20 lety. Zrovna v těchto dnech si na něj vzpomněl můj manžel, a tak prosí o upečení. Asi se do toho dám - výsledek je opravdu efektní na pohled a chutná skvěle!!! P.S. V mém receptu je navíc to, že jablka se pod podušení nechají na sítu odkapat.
Hodně podobný recept jako "Obrácený makový jablečník"