Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, zapneme program základní, kůrka světlá. Podle potřeby přidáme během hnětení mouku nebo mléko, aby se těsto odlepovalo od stěn nádoby, ale nebylo příliš tuhé. Podáváme jako plátky chleba mazané slaným máslem nebo máslem a medem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Máří
|5. 12. 2007 11:28
Peču ho několikrát do měsíce, chutná spíš jako málo slazená kořeněná kynutá buchta s křupajícím mákem. Mě chutná i samotný. Můžete si do těsta přidat cukr podle chuti - jen při hnětení pohlídejte kozistenci.
Sarka
|1. 12. 2007 23:51
Uz jste nekdo tento chlebik zkouseli ? Je to velice zvlastni kombinace...Chutna sladce nebo jako chleba ?