• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Makovec
Napište svůj komentář k receptu

Makovec

autor: myfca
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Makovec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g mák mletý
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 3
      dl mléko
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • skořice
    • 1
      lžička kakao
    • strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Mák, mouku, kakao, skořici smícháme, přidáme smíchané žloutky s olejem a cukrem a nakonec přidáme mléko a sníh z bílků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Makovec s ledovou polevou

Makovec s ledovou polevou

Hrnkový makovec

Hrnkový makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 1. 5. 2014 13:10

    přidavam tři lžice marmelady jié vlačnějši

  • Mirka | 25. 1. 2013 08:08

    Úžasný... Děkuji moc za recept. Právě jsem jej upekla ráno klukům na snídani, než šli do školy :-) Ještě jsem na něj udělala citronovou polevu. No jak říkám, ke kávičce něco skvělého ;-)

  • Zlatka | 24. 9. 2011 17:28

    Přidávám se s pochvalou, dnes jsem pekla, těsta je dost i na větší plech, makovec je vláčný, hotový jsem ještě potřela povidly a nemá to chybu!!!

  • anet | 19. 2. 2011 11:35

    5lzic oleje a 300ml mleka!

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 2. 2011 15:17

    Opraveno, díky.

  • kaygar | 12. 2. 2011 10:39

    Co to znamena mleko 5 a olej 3????

  • Jana Marešová | 18. 11. 2010 14:35

    Makovec je výborný pochutnaly jsme si na nim já i s přítelem! Můžu doporučit!!! ;-)

  • elishaw | 18. 10. 2010 17:17

    ... právě peču pro přítele, Tak uvidíme jak bude chutnat ;-) Elis

  • Honza Přibyl | 6. 11. 2006 06:40

    Krásné dobré ráno děvčata!Rychlý a lahodný. S kakaem neocenitelná snídaně.

  • Jana z HK | 13. 3. 2006 12:09

    Je opravdu výborný!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Magda z Olomouce | 19. 1. 2006 12:44

    Výborný makovec! Rychlý, chutný a zasytí. Doporučuji!

  • Jana z VM | 3. 3. 2005 07:55

    Dobrá reakce paní Dáši na komentář "anonyma anonyma" ! Stále na jeho recepty čekáme......

  • Tereza Křečková | 2. 3. 2005 19:17

    Makovec jsem zkousela, byl hutny, ale velmi dobry.

  • Dáša Holubcová | 15. 2. 2005 18:54

    Víš co anonyme, lidi co se neumí ani pod svůj názor podepsat jsou mi k smíchu, kdoví jestli by jsi dokázal vůbec něco dobrého ukuchtit. Předveť se a napiš nám nějaký tvůj recept.

  • anonym anonym | 5. 2. 2005 20:47

    fuj

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mák mletý Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)
Vepřové výpečky s…
70
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…
46
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách
42
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
34
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Makovec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact