4. Vykynuté těsto rozdělíme na kousky o hmotnosti 20 g. Zakulatíme je a klademe na plech vyložený papírem na pečení. Po vykynutí do nich vytlačíme důlek, naplníme jej náplní a ozdobíme mandlemi. Okraje potřeme rozšlehaným vejcem a dáme do trouby horké 170°C. Pečeme asi 25 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Barča
|14. 7. 2016 15:47
Nevím, kde se stala chyba, ale těsto mám úplně tekuté... Vzhledem k tomu, že nemám z dřívějška nejlepší zkušenosti se zahušťováním řídkého kynutého těsta (není pak tak dobře soudržné), nechala jsem to tak, nalila na vysypaný plech, na to náplň, na to jsem udělala klasickou drobenku a dílo zachráněno
Nečum
|4. 7. 2016 19:39
Nejčůráčtější recept jakej jsem kdy viděl!! těsto bylo řidký jak kdybych dělal buchtu!
Nečum
|4. 7. 2016 19:39
Nejčůráčtější recept jakej jsem kdy viděl!! těsto bylo řidký jak kdybych dělal buchtu!