Dala jsem 1,5hrnku oleje, pridala lnene mlete seminko, citonovou kuru v prasku, pul vanilkoveho cukru. Pekla jsem na velkem plechu, vypada a voni uzasne. Ochutnam az vychladne
Luky
|11. 4. 2016 17:08
Buchta dobrá, rychlá, ale dost suchá, příště asi 2 hrnky oleje 8-)
Super rychlá a mooooc dobrá
Po přečtení komentářů jsem dala jen jeden hrnek cukru a necelý hrnek oleje. Půl pekáče jsem navrch jen pocukrovala a druhou půlku jsem potřela čokoládou a posypala kokosem :-) Mňam :-) (s tím kokosem je to ještě o chlub lepší ;-) )
Dáša
|19. 7. 2015 22:22
Ooooo, boží buchta! Nevěděla jsem co s mákem, který jsem jednou použila na těstoviny, ale asi jej začnu kupovat pravidelně a dělat s ním tuhle buchtu. :-D :-P
Pavla
|26. 5. 2015 22:18
Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)
Pavla
|26. 5. 2015 22:16
Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)
migli
|10. 5. 2015 12:36
S kokosem je noblesni ;-)
Katka
|8. 3. 2015 19:40
Vyborna! Misto dvou hrnku cukru jsem dala jeden hrnek plus vanilkovy cukr. Moc moc chutnala, dekuji
Jana K.
|18. 1. 2015 21:30
buchta se povedla, byla moc dobrá, vláčná
hanka
|30. 10. 2014 18:11
buchta dobra, ale priste min cukru. sladka, az z toho brni zuby
jako chutná výtečně ! Taky jsem ubrala cukru jen na hrnek a půl a stačilo to...příště uberu i oleje na polovinu...jinak s těma čoko figurkama z Velikonoc jako poleva chutná výtečně ! Dávam jedna ! :-)) <:-)
buchta výborná, dali jsme jen mletý mák (nepěknou barvu bohatě vyvážila vynikajicí chuť). cukr jsem dala třtinový - bohatě stačila jeden hrnek...
Michal
|5. 10. 2011 19:59
Dobrej jsem ještě nezkušenej pekař, a tak se zeptám olej se dává hrnek nebo celý :-D a ještě k tomu cukru opravdu ho tam má přijít dva plné hrnky? Piste prosim na e-mail Neo.l@seznam.cz :-) Děkuji
anonym
|13. 3. 2011 15:38
fuj :-$
Iveta Janatová
|2. 12. 2009 21:50
Je vynikající,nadýchaný a za dvě hoďky už nebyl.
Michaela Jarošová
|13. 1. 2008 10:46
je to výborná a rychlá buchta......
jana
|15. 5. 2007 13:11
dala jsem mlety mak.jeden a ctvrt hrnku mleka, půl hrnku oleje a byl z toho vyborny makovec
Ivana Přikrylová
|14. 5. 2007 14:40
Mák se dává opravdu bez mletí, je v buchtě velmi příjemný jak na chuť, tak na pohled. Myslím, že kdyby se tam dal pomletý mák, tak buchta od něj dostane nepěknou šedivou barvu.
Marcela
|14. 5. 2007 10:32
Buchta je výborná. Pekla jsem o víkend.Ale musím podotknout, že příště dám mák mletý.Buchta nebude tolik křoupat.
NMarta
|12. 5. 2007 11:06
Chtěla bych se zeptat, jest-li se jedná opravdu o nemletý mák, nebo je to překlep a má být namletého.
Ivana Přikrylová
|11. 5. 2007 10:19
Je to poprvé co foto posílám, tak jsem nevěděla jako to chodí. Díky za pochopení.
Kuchařka on-line
|11. 5. 2007 09:41
Vždy je neprve zveřejněn recept, teprve potom mohu zpracovat foto. Mějte prosím strpení, mám jen jedny ruce :-)
Ivana Přikrylová
|11. 5. 2007 09:35
K receptu jsem poslala ještě foto, nevím proč tam není.