• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Maková hrnková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Maková hrnková buchta

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 96
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maková hrnková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 2
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek mák Nemletý
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný plech a pečeme 20 minut na 190 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janabaculka | 7. 5. 2019 18:43

    Skoda ze mi nejde pridat fotka :(

  • janabaculka | 7. 5. 2019 18:35

    Dala jsem 1,5hrnku oleje, pridala lnene mlete seminko, citonovou kuru v prasku, pul vanilkoveho cukru. Pekla jsem na velkem plechu, vypada a voni uzasne. Ochutnam az vychladne

  • Luky | 11. 4. 2016 17:08

    Buchta dobrá, rychlá, ale dost suchá, příště asi 2 hrnky oleje 8-)

  • Juicyk77 | 21. 1. 2016 16:52

    Jéžiš až teď jsem si všimla tý hrubice - samozřejmě o chlup lepší a né chlub :-! :-D

  • Juicyk77 | 1. 12. 2015 17:21

    Super rychlá a mooooc dobrá :) Po přečtení komentářů jsem dala jen jeden hrnek cukru a necelý hrnek oleje. Půl pekáče jsem navrch jen pocukrovala a druhou půlku jsem potřela čokoládou a posypala kokosem :-) Mňam :-) (s tím kokosem je to ještě o chlub lepší ;-) )

  • Dáša | 19. 7. 2015 22:22

    Ooooo, boží buchta! Nevěděla jsem co s mákem, který jsem jednou použila na těstoviny, ale asi jej začnu kupovat pravidelně a dělat s ním tuhle buchtu. :-D :-P

  • Pavla | 26. 5. 2015 22:18

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • Pavla | 26. 5. 2015 22:16

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • migli | 10. 5. 2015 12:36

    S kokosem je noblesni ;-)

  • Katka | 8. 3. 2015 19:40

    Vyborna! Misto dvou hrnku cukru jsem dala jeden hrnek plus vanilkovy cukr. Moc moc chutnala, dekuji

  • Jana K. | 18. 1. 2015 21:30

    buchta se povedla, byla moc dobrá, vláčná

  • hanka | 30. 10. 2014 18:11

    buchta dobra, ale priste min cukru. sladka, az z toho brni zuby

  • Semba | 14. 10. 2014 13:18

    skvela buchta, zkusil jsem pridat svestky a byla jeste lepsi, doporucuji. Jeste chci zkusit s hruskami :-)

  • calypsol | 8. 8. 2014 15:07

    Mleko 1 litr a olej 1 lite???????

  • Lucie | 24. 7. 2014 14:53

    Mohl by být jen pečící papír ? :)) :-!

  • Tomsik | 5. 4. 2014 18:24

    I když toho cukru by stačil 1 hrnek, dala jsem 1,5 a je to až moc sladké.

  • Tomsik | 5. 4. 2014 18:14

    dělala jsem ve švýcarsku, takže z hladké mouky a výsledek super :-) a příprava jen 10 minut.

  • moncicak130 | 3. 6. 2013 18:31

    Je výborná, nic bych neměnila :)) :D díky za recept :)

  • Ankamamka1 | 12. 5. 2013 18:40

    jako chutná výtečně ! Taky jsem ubrala cukru jen na hrnek a půl a stačilo to...příště uberu i oleje na polovinu...jinak s těma čoko figurkama z Velikonoc jako poleva chutná výtečně ! Dávam jedna ! :-)) <:-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 12. 5. 2013 13:04

    vypadá to mňamózně...jde se na to 8-) díky za tip ;-)

  • Míša | 9. 3. 2013 15:07

    Ta buchta je úplně vynikající!! <3 budu určitě dělat pravidelně :-) Rychlá a jednoduchá ;-)

  • Ookami | 18. 1. 2013 20:15

    Buchta byla moc dobrá, jen jsem dala o půl hrnku méně cukru a sladká je až moc.

  • rreee | 3. 10. 2012 07:40

    jako toho mléka a oleje?jeden hrnek? :-))

  • povidlo | 27. 1. 2012 23:11

    buchta výborná, dali jsme jen mletý mák (nepěknou barvu bohatě vyvážila vynikajicí chuť). cukr jsem dala třtinový - bohatě stačila jeden hrnek...

  • Michal | 5. 10. 2011 19:59

    Dobrej jsem ještě nezkušenej pekař, a tak se zeptám olej se dává hrnek nebo celý :-D a ještě k tomu cukru opravdu ho tam má přijít dva plné hrnky? Piste prosim na e-mail Neo.l@seznam.cz :-) Děkuji

  • anonym | 13. 3. 2011 15:38

    fuj :-$

  • Iveta Janatová | 2. 12. 2009 21:50

    Je vynikající,nadýchaný a za dvě hoďky už nebyl.

  • Michaela Jarošová | 13. 1. 2008 10:46

    je to výborná a rychlá buchta......

  • jana | 15. 5. 2007 13:11

    dala jsem mlety mak.jeden a ctvrt hrnku mleka, půl hrnku oleje a byl z toho vyborny makovec

  • Ivana Přikrylová | 14. 5. 2007 14:40

    Mák se dává opravdu bez mletí, je v buchtě velmi příjemný jak na chuť, tak na pohled. Myslím, že kdyby se tam dal pomletý mák, tak buchta od něj dostane nepěknou šedivou barvu.

  • Marcela | 14. 5. 2007 10:32

    Buchta je výborná. Pekla jsem o víkend.Ale musím podotknout, že příště dám mák mletý.Buchta nebude tolik křoupat.

  • NMarta | 12. 5. 2007 11:06

    Chtěla bych se zeptat, jest-li se jedná opravdu o nemletý mák, nebo je to překlep a má být namletého.

  • Ivana Přikrylová | 11. 5. 2007 10:19

    Je to poprvé co foto posílám, tak jsem nevěděla jako to chodí. Díky za pochopení.

  • Kuchařka on-line | 11. 5. 2007 09:41

    Vždy je neprve zveřejněn recept, teprve potom mohu zpracovat foto. Mějte prosím strpení, mám jen jedny ruce :-)

  • Ivana Přikrylová | 11. 5. 2007 09:35

    K receptu jsem poslala ještě foto, nevím proč tam není.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Mák Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Vepřové na pánvi

Vepřové na pánvi

Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

52
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
34
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
32
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
30
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
26
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Maková bábovka s mandarinkami
Maková bábovka s mandarinkami
Maková buchta - skvělá a rychlá
Maková buchta - skvělá a rychlá
Maková buchto - bábovka
Maková buchto - bábovka
Maková štóla
Maková štóla
Makové (ořechové) muffiny
Makové (ořechové) muffiny
Makové cupcakes s citronovým krémem a tvarohem
Makové cupcakes s citronovým krémem a…
  • Recepty.cz
  • Maková hrnková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact