• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Maková hrnková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Maková hrnková buchta

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 95
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maková hrnková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 2
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek mák Nemletý
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný plech a pečeme 20 minut na 190 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janabaculka | 7. 5. 2019 18:43

    Skoda ze mi nejde pridat fotka :(

  • janabaculka | 7. 5. 2019 18:35

    Dala jsem 1,5hrnku oleje, pridala lnene mlete seminko, citonovou kuru v prasku, pul vanilkoveho cukru. Pekla jsem na velkem plechu, vypada a voni uzasne. Ochutnam az vychladne

  • Luky | 11. 4. 2016 17:08

    Buchta dobrá, rychlá, ale dost suchá, příště asi 2 hrnky oleje 8-)

  • Juicyk77 | 21. 1. 2016 16:52

    Jéžiš až teď jsem si všimla tý hrubice - samozřejmě o chlup lepší a né chlub :-! :-D

  • Juicyk77 | 1. 12. 2015 17:21

    Super rychlá a mooooc dobrá :) Po přečtení komentářů jsem dala jen jeden hrnek cukru a necelý hrnek oleje. Půl pekáče jsem navrch jen pocukrovala a druhou půlku jsem potřela čokoládou a posypala kokosem :-) Mňam :-) (s tím kokosem je to ještě o chlub lepší ;-) )

  • Dáša | 19. 7. 2015 22:22

    Ooooo, boží buchta! Nevěděla jsem co s mákem, který jsem jednou použila na těstoviny, ale asi jej začnu kupovat pravidelně a dělat s ním tuhle buchtu. :-D :-P

  • Pavla | 26. 5. 2015 22:18

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • Pavla | 26. 5. 2015 22:16

    Super, já dala mlétý mak a podle ostatních komentářů míň cukru, druhý den je rozležený a ještě lepší. :-)

  • migli | 10. 5. 2015 12:36

    S kokosem je noblesni ;-)

  • Katka | 8. 3. 2015 19:40

    Vyborna! Misto dvou hrnku cukru jsem dala jeden hrnek plus vanilkovy cukr. Moc moc chutnala, dekuji

  • Jana K. | 18. 1. 2015 21:30

    buchta se povedla, byla moc dobrá, vláčná

  • hanka | 30. 10. 2014 18:11

    buchta dobra, ale priste min cukru. sladka, az z toho brni zuby

  • Semba | 14. 10. 2014 13:18

    skvela buchta, zkusil jsem pridat svestky a byla jeste lepsi, doporucuji. Jeste chci zkusit s hruskami :-)

  • calypsol | 8. 8. 2014 15:07

    Mleko 1 litr a olej 1 lite???????

  • Lucie | 24. 7. 2014 14:53

    Mohl by být jen pečící papír ? :)) :-!

  • Tomsik | 5. 4. 2014 18:24

    I když toho cukru by stačil 1 hrnek, dala jsem 1,5 a je to až moc sladké.

  • Tomsik | 5. 4. 2014 18:14

    dělala jsem ve švýcarsku, takže z hladké mouky a výsledek super :-) a příprava jen 10 minut.

  • moncicak130 | 3. 6. 2013 18:31

    Je výborná, nic bych neměnila :)) :D díky za recept :)

  • Ankamamka1 | 12. 5. 2013 18:40

    jako chutná výtečně ! Taky jsem ubrala cukru jen na hrnek a půl a stačilo to...příště uberu i oleje na polovinu...jinak s těma čoko figurkama z Velikonoc jako poleva chutná výtečně ! Dávam jedna ! :-)) <:-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 12. 5. 2013 13:04

    vypadá to mňamózně...jde se na to 8-) díky za tip ;-)

  • Míša | 9. 3. 2013 15:07

    Ta buchta je úplně vynikající!! <3 budu určitě dělat pravidelně :-) Rychlá a jednoduchá ;-)

  • Ookami | 18. 1. 2013 20:15

    Buchta byla moc dobrá, jen jsem dala o půl hrnku méně cukru a sladká je až moc.

  • rreee | 3. 10. 2012 07:40

    jako toho mléka a oleje?jeden hrnek? :-))

  • povidlo | 27. 1. 2012 23:11

    buchta výborná, dali jsme jen mletý mák (nepěknou barvu bohatě vyvážila vynikajicí chuť). cukr jsem dala třtinový - bohatě stačila jeden hrnek...

  • Michal | 5. 10. 2011 19:59

    Dobrej jsem ještě nezkušenej pekař, a tak se zeptám olej se dává hrnek nebo celý :-D a ještě k tomu cukru opravdu ho tam má přijít dva plné hrnky? Piste prosim na e-mail Neo.l@seznam.cz :-) Děkuji

  • anonym | 13. 3. 2011 15:38

    fuj :-$

  • Iveta Janatová | 2. 12. 2009 21:50

    Je vynikající,nadýchaný a za dvě hoďky už nebyl.

  • Michaela Jarošová | 13. 1. 2008 10:46

    je to výborná a rychlá buchta......

  • jana | 15. 5. 2007 13:11

    dala jsem mlety mak.jeden a ctvrt hrnku mleka, půl hrnku oleje a byl z toho vyborny makovec

  • Ivana Přikrylová | 14. 5. 2007 14:40

    Mák se dává opravdu bez mletí, je v buchtě velmi příjemný jak na chuť, tak na pohled. Myslím, že kdyby se tam dal pomletý mák, tak buchta od něj dostane nepěknou šedivou barvu.

  • Marcela | 14. 5. 2007 10:32

    Buchta je výborná. Pekla jsem o víkend.Ale musím podotknout, že příště dám mák mletý.Buchta nebude tolik křoupat.

  • NMarta | 12. 5. 2007 11:06

    Chtěla bych se zeptat, jest-li se jedná opravdu o nemletý mák, nebo je to překlep a má být namletého.

  • Ivana Přikrylová | 11. 5. 2007 10:19

    Je to poprvé co foto posílám, tak jsem nevěděla jako to chodí. Díky za pochopení.

  • Kuchařka on-line | 11. 5. 2007 09:41

    Vždy je neprve zveřejněn recept, teprve potom mohu zpracovat foto. Mějte prosím strpení, mám jen jedny ruce :-)

  • Ivana Přikrylová | 11. 5. 2007 09:35

    K receptu jsem poslala ještě foto, nevím proč tam není.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Mák Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

31
Bramboračka
Bramboračka
26
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
19
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Maková bábovka s mandarinkami
Maková bábovka s mandarinkami
Maková buchta - skvělá a rychlá
Maková buchta - skvělá a rychlá
Maková buchto - bábovka
Maková buchto - bábovka
Maková štóla
Maková štóla
Makové (ořechové) muffiny
Makové (ořechové) muffiny
Makové cupcakes s citronovým krémem a tvarohem
Makové cupcakes s citronovým krémem a…
  • Recepty.cz
  • Maková hrnková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact