chybí mi jak dlouho a na kolik stupňů se buchta má péci.
Dnes jsem upekla, a je to velmi dobré, dala jsem méně cukru, trochu rumu a citron. šťávu a trochu skořice. PO upečení pouze promazala rybíz. marmeládou.
Až teď, po upečení jsem se podívala na internet na komentáře k receptu. Až teď jsem zjistila, že mák má být mletý. Já ji udělala s nemletým a buchta je i tak moc dobrá. Nahoře jsem potřela marmeládou a opatrně dala citrónovou polevu.
Lidičky opravdu zkuste to,je to dost dobroučká buchtička.
Skutečně výborný recept! Hodnotím 1!
Ivano, recept včetně ochutnávky jsem dostala od mé spolupracovnice a moc mi chutnalo. Nezkoumala jsem, jestli někdo podobný recept zaslal. Každopádně poměr ingrediencí je trochu jiný a do této buchty patří mák mletý a poleva nahoru.
Minulý měsíc jsem poslala téměř identický recept "Maková hrnková buchta" i včetně fota
Jani, mák mletý....je to rychlovka, která nezklame.
Dělám hodně podobnou buchtu, jen maličko jiný poměr surovin. Mák používám mletý. Buchtička je opravdu výborná. Po zchladnutí ji proříznu, namažu rybízovou marmeládou. Nahoru citronovou polevu a kdo ochutná, chce recept.
Mák mletý nebo nemletý??