Všechny přísady smícháme dohromady a vylejeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Je to velká forma. Pečeme cca 3/4 hodiny při 170 °C. Každý musí vyzkoušet, jak mu trouba peče. Zkoušíme špejlí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
anita
|10. 8. 2011 17:25
ted dělam tuto babovku ale dala jsem tam 2hrnky pol.mouky,zdalo se mi to řídké uvidím co z toho vyjde ;-)
Monika
|3. 6. 2011 21:20
Dělala jsem tento recept už 2x je užásná vláčná :-))
Ilona Regalová
|5. 5. 2009 13:51
Bábovka je naprosto úžasná, rychlá, vláčná - i druhý den, všem nám moc chutnala. Doporučuji!!!
Jana H
|9. 10. 2008 00:01
Je výborná, doporučuju! Vzhledem k tomu, že jsem neměla doma tolik polohrubé mouky, přidala jsem cca 30 dkg hrubé a myslím, že to jen prospělo. Pak jsem přidala trošku skořice a citronové kůry - bábovka byla vláčná i velice chutná i následující dny. Díky