Je perfektní,hnědého cukru jen půl hrnku a trochu medu mnam <3
výborná, delala jsem z polohrubý mouky a přidala jsem do ní ješte sušené meruňky.
Vždyť autorka receptu psala, že calý -_-
Bábovka naprosto skvělá.Dala jsem normální krystal cukr,polohrubou mouku,skořici-úžasné!!!Doporučuji.Mák pomletý,tolik to nekřupe.
Mozem potvrdit, babovka je naozaj vynikajuca. Jej priprava je velmi jednoducha a vysledok uspokoji aj tych najnarocnejsich milovnikov maku. Ako velke plus by som vyzdvyhla, ze je vlacna a spravne stavnata. Vdaka za recept.
Dneska jsem upekla, uzasny recept, krasne krupave !
a aky mak tam ma ist. Cely alebo pomlety? dakujem
Trochu jsem si recept upravila. Mak jsem pomlela, cast cukru nahradila javorovym sirupem, mleko jsem pouzila sojove (muzeme pouzit i vodu), pridala jsem kuru z 1 citronu a upekla v chlebickove forme. Vysledek nema chybu, me osobne pripada i chutnejsi a nadychanejsi nez klasicky makovec s vejci. Diky. :-)
Bábovku jsem vyzkoušela o víkendu. Použila jsem špaldovou mouku a ještě lžíci kukuřičné a pohankové mouky. Místo cukru jsem dala sušenou třtinovou šťávu. Bylo to moc mňam, mák hezky křupal mezi zuby. Prosím více takových receptů z celozrnné mouky a bez vajec. Děkuji!
Bohužel jsem tuto bábovku nezkoušela z jiné mouky než z celozrnné (pšeničné i špaldové), bílou mouku totiž vůbec nepoužívám. Také moc nesladím, proto jsem ráda, že jste vyzkoušeli i jinak..
Je výborná, ale dala jsem tam trochu více cukru a polohrubou mouku.
Musí být bezpodmínečně celozrnná mouka? Když použiju normální, bude bábovka jiná? Díky za odpověď.
Ted co kojim, tak obden pecu, protoze ulitavam na sladkem. Stejne mam ale v oblibenych uz tolik moucniku, ze to ani nestihnu vse vyzkouset :-o Tak tuhle tam taky pridam a prilezitostne zkusim. Vypada to dobre a ja mak miluju.
Už si ji ukládám, vypadá velmi sympaticky