Osolenou vodu uvedeme do varu. Vložíme do ní makaróny a uvaříme je (asi za 15 minut) a scedíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi rozškvaříme. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Potom přidáme oloupaná, na plátky nakrájená a semen zbavená rajčata, olej a rajčata prohřejeme, podle chuti osolíme, přidáme prolisovaný česnek, koření, zalijeme vodou a při mírném varu necháme omáčku zhoustnout. Makaróny rozdělíme na talíře, zalijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ali g ic the houser
|30. 10. 2016 06:11
vyborny aintopf
ali g ic the houser
|30. 10. 2016 06:09
vyborny aintopf
abcd
|3. 2. 2016 11:02
ještě jednou a hezky česky :-D
Hmm
|2. 1. 2016 10:48
Když už tak bych makaróny (uvařené)přidal k omáčce už v kastrolu aby chuť propojila, jak se Vám bude líbit konzistence jemně dochutit a podával. Nejlépe dělat omacku na pánvičce.
čičin
|10. 1. 2015 18:21
místo chedaru je lepší madeland (45% tuk) a slanina tam být ani nemusí.když je hodně bazalky a kvalitní rajčata!!! ne ty z Tesca apod... lepší je použít drcená v konzervě,jelikož rajčata většinou stojí za hovno... O:-)
Miki
|25. 6. 2014 12:40
Recept je napsaný dobře, ale vy asi umíte moc špatně číst...
"...při mírném varu necháme omáčku zhoustnout"
:-X
Anonymous
|22. 2. 2014 18:32
hooodně špatne napsany recept. musela jsem zahušťo at