V osolené vodě uvaříme makarony al dente. V hrnci rozpálíme olivový olej a do něj nakrájíme na plátky česnek. Vyklopíme tuňáka z konzervy a přidáme loupaná rajčata. Dochutíme solí a oregánem. Po krátkém prohřátí směs vyklopíme do pekáčku nebo zapékací misky, promícháme s makaróny, na kousky nakrájíme mozzarellu (není špatný ani plísňový sýr) a zapečeme 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
michelle hulinorová
|15. 11. 2007 13:05
Musim se přiznat, že na tomhle receptu mě zaujal název... ale v celku když si ho odvodím je to pravdaRecept vypadá dobřeJá mám ale bohužel ještě 4 měsíce nařízenou dietu:-((((To si počkám:-)