Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Patizony zapečené s hermelínem
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Fajnový mix na topinky a do salátů
Gulášová polévka po anglicku
Žampionová polévka se zakysanou…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Cizrnová polévka
Jednoduchý švestkový koláč
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…