• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Majonézové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Majonézové řízky

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Majonézové řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • marináda
    • 3
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce maggi
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 10
      ks vepřové maso

Postup přípravy receptu

1
Přísady na marinádu dobře promícháme, zalejeme řízky a naložené v míse a necháme v chladu 12 hodin. Potom řízky na oleji opékáme z obou stran. Podáváme s brambory a salátem ze zeleniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Mačkané batáty s krůtími řízky a lehkým salátkem

Mačkané batáty s krůtími řízky a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • gangsta flopy dick | 19. 8. 2011 22:52

    Tak takovej hnus uz jsem dlouho nezral je mi lito:( :-$ :-$ :-$

  • Zbirole | 13. 6. 2011 13:13

    Bezvadné masíčko - měly jsme v neděli k obědu, moc jsme si pochutnali a ještě nám zbylo i na druhý den, tak si dáme znovu do nosu, mňam!!

  • Věra z DC | 1. 8. 2007 10:48

    Naložené řízečky jsem včera s úspěchem předložila. Jsou jemné a při smažení krásně voní hořčicí. Musím dodat, že jsem do marinády přidala ještě lžíci solamylu. Dělala jsem malé řízečky, asi jako dlaň, Při smažení přidávám do oleje kroužky cibule a mrkve, olej tak nepění a vše se krásně provoní. Pak se usmažená zelenina může podávat jako obloha. K řízečkům jsem udělala salát ze zelí dle receptu pana Holečka... jak jsem zde kdysi četla salát "Holeček" tak vlastně nevím pravý název. Takže řízky mě nezklamaly.

  • Věra z DC | 30. 7. 2007 14:55

    Terezko, nějak mi unikl tento receptík a po přečtení komentářů mi nějak nesedí že nechutnalo, protože Tvé recepty mě nikdy nezklamaly a proto frčím koupit maso a jdu do toho.... ingredience jsou véééélice lákavé a jinak dík za tvé recepty. O víkendu jsem vynikala tvým receptem "Oříškové vafle" . doporučuji všem jsou ňam. Přeji všem prima den :-)))

  • Magdalena Dobromila | 30. 7. 2007 00:24

    No nevím, sliny se ZbíhalI ? Jïnak nemám slov, reakce paní T.J. jsou opravdu naprosto neuvěřitelné.

  • Hedvika | 29. 7. 2007 19:55

    Milá Terezko, já už jen tak občas juknu:-),málo času, ale chci Vám říct, že jste výborná kuchařka a to, že dostanete " špatnou známku", to Vám rozhodně neubírá na kvalitě. Ba naopak :-)) Větší blbost , než známkování, jsem snad neviděla. Hodně Vašich receptů jsem si pro jistotu vytiskla, odjíždíme trošku daleko, a co já vím, co bude.:-))Hedvika

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2007 19:32

    Paní Vlasto, asi jsem komentář napsala trochu nesrozumitelně. Když jídlo nechutná, každý má právo napsat svůj názor i kdyby to byl recept od hlavního kuchaře prezidenta republiky. Co chutí mně, nemusí chutnat druhému. Děvčata,j edná se mi jenom o to,jak zamezit nešvárům. Bližší vysvětlení napíši do rubriky Diskuze.

  • Lusinda | 29. 7. 2007 13:29

    Já nikdy nemažu med kolem úst,ale Terezky se musím zastat.Na rozdíl od jiných vždy rychle poradí a není to "všechno vím,všechno znám" jako jiní.Je FAJN a její recepty a rady taky.

  • Jarmila Nováková | 28. 7. 2007 17:33

    Můžu se milý Anonyme zeptat co se drobilo?Mě příjde ,že tohle není buchta , aby se to drobilo?!Myslím ,že u tohoto receptu již při čtení ingrediencí musí být každému jasné jestli Vám to bude chutnat nebo ne.Protože nemám-li ráda např.majonézu ,česnek apod.tak to nedělám.Mě se zbíhali slinyuž při čtení a výsledkem jsem byla překvapena ještě mnohem víc a KLADNĚ.

  • Vlasta K. | 27. 7. 2007 19:39

    Milá paní Snášelová, já normálně zaregistrovaná jsem, někdy mě to hodí jako anonyma a někdy ne, za to nemůžu, a to že mi recept nechutnal je špatný?Probůh jenom proto, že je to recept dámy co tu má každý pátý recept, ho nebudu do nebe chválit, zvlášť, když nám moc nejel...

  • Zita | 27. 7. 2007 17:52

    Máří nemyslím si,že by Verča paní Terezu urážela.Souhlasím s ní a také se Zdenou z JM,která,je podle mě velmi rozumná.I paní Tereza mi vždy přišla inteligentní a rozumná,proto nechápu proč se nedokáže povznést nad kritiku.Každý má právo říct slušně svůj názor a anonymní jsme tady přece všichni.Neznamená,že když se podepíšu Petr nebo Pavel,že se tak opravdu jmenuji.

  • Anonym | 26. 7. 2007 14:18

    pani Terezo už dost te ukřivděnosti

  • Anonym | 25. 7. 2007 20:54

    Milá matka Tereza, skutočně sa potrebuješ až takto zhadzovať? Alebo si až taká do seba zahladená, že sa nevieš smieriť s tým, že co človek, to názor?

  • Máří | 25. 7. 2007 16:30

    Verčo, já taky nemám ráda vztahovačné lidi. Ale tenhle web je o hodnocení receptů, ne lidí. Paní Tereza má právo se slušně ozvat. A kde vy berete právo ji urážet? Sama vím, že když sem vložím recept, každá chvála pohladí, dotaz potěší, kritika zamrzí. Natož když pak nějaký anonym zaškrtává čísla jako ve sportce.

  • Tereza J. | 25. 7. 2007 15:33

    Verčo, ešte poznámka : pozrite poznámky k receptom od anonyma : 21.7.-Salátový prívarok II., 21.7.- Trenčínsky řízek, 22.7.-Majonézové řízky. Ešte vždy veríte, že som vzťahovačná? Viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, nebudem robiť žiadnemu anonymovi radosť. Radosť budem robiť sebe:)))

  • Tereza J. | 25. 7. 2007 14:29

    Verčo, ak naraz dostanú tri vaše recepty zhodenie a výsmech ( nie kritiku, tú prijímam v pohode ), od toho istého autora ( anonyma ) a opakovane zhodnotenie receptu zlou známkou, len aby opakovane spadol, tak by ste to aj vy brali osobne. Nie každému všetko chutí, máta pravdu, ale niektoré veci sú do oči bijúce. Nie som vzťahovačná a kto chodí dlhšie na tento web, ten to vie.

  • Anonym | 25. 7. 2007 14:17

    Nám taky nechutnalo drobilo se to a chut nic moc.

  • Jitka Bublová | 25. 7. 2007 13:22

    Tehle recept mi nějak unikl, ale když jsem jukla do komentářů, nedalo mi to, přečetla jsem všechny komentář i recept a určitě vyzkouším. Paní Terezko, všechno zlé k něčemu dobré, myslím, že si opravdu receptu díky tomu zakomplexovanému pitomci, co tady rozdává 4 a 5 a rozpoutal tak tu debatu, všimne víc lidí a recept jim tak udělá radost. Chápu, že Vás to mrzí, pozoruji to někdy u skutečně výborných receptů, které jsem vyzkoušela a jsou na ně pochvalné komentáře, že si někdo špatnými známkami léčí nějaký mindrák. Tak ať Vás takový ubožák nerozhodí. Vaše recepty jsou skvělé a třeba takové tvarhovo-rebarborové pité....A tyhle řízečky vyzkouším o víkendu!! Hezký den.

  • Klára | 25. 7. 2007 13:13

    Pani Tereza, vážne vás nechápem. Osoba, ktorá nie schopná prijat iný názor a vyžaduje iba chválu, je vonkoncom trapná a smešná.

  • Zdena z JM | 25. 7. 2007 12:31

    Paní Terezo,popravdě řečeno,ani se nedivím,že opět někdo přihodil špatnou známku.Svými nářky ho k tomu přímo vybízíte.Neshazujte se svými komentáři.

  • Zdena z JM | 25. 7. 2007 12:25

    Nezlobte se dámy na mě,ale musím souhlasit s Verčou.Místo toho,abychom si mohli přečíst komentáře a řídit se jimi při zkoušení tohoto receptu,musíme se prokousat 2 stránkami komentářů o tom,jak je to všem moc líto,jak si z toho nemáte nic dělat a jak jsou všichni vděčni za Vaše rady.Myslím si,že diskusí ohledně známkování tady bylo už tolik,že je naprosto zbytečné tohle téma stále dokola otvírat.Přesně jak říká Verča:Vaše starosti bych chtěla mít.

  • Danka Snášelová | 25. 7. 2007 12:25

    Děvčata, někdo se doopravdy baví a my mu nahráváme. Mám pocit, že někdo teď o prázdninách návštívil tyto stránky a baví se nehorázným způsobem. Bylo by vhodné, kdyby kuchařka on-line začala zveřejňovat jména osob, co recepty hodnotí špatnou známkou velice často.(např., když někdo v průběhu jednoho měsíce ohodnotí různé recepty 3x pětkou). Takový člověk je buď rýpal, anebo neschopný člověk, který si neumí vybrat jídlo podle ingrediencí. Když nemám ráda např. zelené fazulové lusky, tak je přece nebudu vařit. A když recept vyzkouším, tak ho přece nemůžu hodnotit 5. Podle mě by bylo nejlepší, kdyby i KOMENTÁŘE mohli psát jenom lidi ZAREGISTROVANÍ. Za ononyma považuji i člověka, kteří se sice podepíše nějakým jménem, ale kliknutím na jeho jméno se objeví anonymní e-mailová adresa. Příklad paní Vlasty a zejména Věry. Milé dámy, jestli tyto stránky navštěvujete pravidelně, tak nevidím důvod proč píšete anonymně.

  • El | 25. 7. 2007 11:16

    Souhlasím s Verčou. "Autorka" tohoto receptu si tady evidentně hojí svůj velký komplex méněcennosti. Myslím, že potřebujete ústavné léčbu.

  • Irena Klasová | 25. 7. 2007 11:12

    Včera vyzkoušeno, řízky byly opravdu super. Recept se mi hodil, neboť přijela i návštěva, takže nás bylo doma 11 a všem chutnalo, nic nezbylo. Dávám jedničku s hvězdičkou:-))))

  • Romana Strnadová | 25. 7. 2007 09:47

    Řízky jsou skvělé, peču je ale v troubě, rovnou s brambůrky, tak jak už někdo psal níže o kuřecích stehýnkách. Ta majdička je úžasná. Většinou nehodnotím, ale tady tu 1 dám, abych vyrovnala ty poťouchíky a naschválníky.

  • Tereza J. | 25. 7. 2007 09:46

    Tak toto je už trápne, niekto ma má super v zuboch :))) Zase si hodil známčičku, a okamžite z priemeru 1,12 a 20 hodnotení je priemer 1,33 a 21 hodnotení. Milý 21. hodnotiaci, skutočne sa potrebuješ sám takto zhadzovť ? ? ?

  • Lída | 25. 7. 2007 09:06

    Terezko vaše recepty jsou výborné, vždy dobře popsané a vyzkoušené. Kritika je téměř vždy od anonyma a ten vás chce naštvat, nic jiného v tom nevidím. Neuvědomuje si, že svou trapnou kritikou upozorňuje tím víc na vaše recepty. Moc vás zdravím a tento recept je opět vynikající

  • Verča | 25. 7. 2007 08:39

    Paní Terezo. Člověk (Vy), který po svobodném hodnocení druhé osoby jinou známkou než 1 na webu o receptech píše o útocích na svou osobu, zlomyslnosti a závisti mi přijde přinejmenším trapný, směšný a extrémě VZTAHOVAČNÝ. Nechápu, proč by někdo nemohl recept oznámkovat známkou 4, když to tomu dotyčnému až tak nechutnalo. 100 lidí, 100 chutí. Toď vše..Teď můj názor tady zase můžete sebelítostivě probrat..a nebojte,on se tady zase nějakej hlupák najde, kterej Vás bude litovat... PS: Vaše problémy bych chtěla mít.....

  • Vlasta | 25. 7. 2007 07:35

    Tak teda tyhle řízky mi moc nechutnaly, ani manžel se netvářil, příště asi nedám nic ostatního jen majonézu, nějak nám to nejelo. Dala jsem je přes noc do lednice a dělala k obědu.

  • Daniella O. | 24. 7. 2007 21:34

    Terezko, nic si z toho nedelejte,ja vim ze to zamrzi, take se mi stalo , ze muj novy recept byl ihned po pridani ohodnocen spatnou znamkou bez jedineho komentare. Znamkujici nemel v zadnem pripade cas jidlo vyzkouset,ale dat 4ku trva par sekund. Ja si vasi pritomnosti naopak velmi vazim a uz nekolikrat jsem vas zadala o radu a pokazde jste ochotne vysla vstric, za coz moc dekuji. Jestli vam nekdo zavidi uspech, asi toho sam moc nedokazal a leci si sve mindraky timto zpusobem. Priznam se, ze rizky jsem vyzkousela teprve na zaklade rozpoutane diskuse a musim uznat, ze jsou opravdu vynikajici. Mate u me jednicku v zaloze, protoze me zradil pocitac a ponevadz jsem skleroticka a zapomela jsem heslo , musim pockat , az se vrati pani Lada z dovolene. Tu 1 si zaslouzite vy i receptik.

  • Daniella O. | 24. 7. 2007 21:33

    Terezko, nic si z toho nadelejte,ja vim ze to zamrzi, take se mi stalo , ze muj novy recept byl ihned po pridani ohodnocen spatnou znamkou bez jedineho komentare. Znamkujici nemel v zadnem pripade cas jidlo vyzkouset,ale dat 4ku trva par sekund. Ja si vasi pritomnosti naopak velmi vazim a uz nekolikrat jsem vas zadala o radu a pokazde jste ochotne vysla vstric, za coz moc dekuji. Jestli vam nekdo zavidi uspech, asi toho sam moc nedokazal a leci si sve mindraky timto zpusobem. Priznam se, ze rizky jsem vyzkousela teprve na zaklade rozpoutane diskuse a musim uznat, ze jsou opravdu vynikajici. Mate u me jednicku v zaloze, protoze me zradil pocitac a ponevadz jsem skleroticka a zapomela jsem heslo , musim pockat , az se vrati pani Lada z dovolene. Tu 1 si zaslouzite vy i receptik.

  • Eva Walová | 24. 7. 2007 20:47

    Jedním slovem - v y n i k a j íííííííííííííííííííííííí c ííííííííííííííí. Opravdu, dávám tu největší jedničku s hvězdičkou. :)))

  • Tereza J. | 24. 7. 2007 17:21

    Dievčatá, ďakujem za podporu. Vôbec mi neide o top 10, ani o známky, ale o princíp. Známky sú mna to, aby sa hodnotilo. Ale napr. komentár anonyma, že "škoda toho masa" - mi pripadá ako snaha ublížiť, nie kritika. Ak niekto jedným vrzom skritizuje a nahádže zlé ohodnotenie trom receptom toho istého autora, tak to nemôžem považovať za náhodu,ale za útok na moju osobu. Pochybujem totiž, že dotyčná stihla tie recepty vyskúšať.

  • Irena Klasová | 24. 7. 2007 09:17

    Paní Terezko, mě vůbec nevadíte, ba naopak Vaši přítomnost mám ráda, Vaše recepty jsou vynikajicí, zajímavé a dobře popsané, na otázky ihned odpovíte, což je super a tento recept určitě vyzkouším, když má tolik chvály.Recepty ráda sbírám, ale do složitých receptů se zatím nějak nepouštím, ale tenhle vypadá lehce i podle Vašeho popisu, který jste již napsala. Je smutné, že někdo ohodnotil známkou 4 a recept vůbec nevyzkoušel, to člověka zamrzí.

  • Jarmila Nováková | 23. 7. 2007 19:36

    Moc dobré!Část jsem ještě obalila ve strouhance a část usmažila jen tak a moc celé rodině chutnalo ,brzy udělám znovu.

  • Renda *** | 23. 7. 2007 08:13

    Paní Terezko,tím se vůbec netrapte,myslím,že to vůbec není útok proti vám,ono se to tu,bohužel,stává dost často,že někdo,zřejmě pro zábavu,hodnotí recepty 5 či 4,aniž by je kdy vyzkoušel.Řízky jsou vynikající,mou jedničku už máte:-)))Přeji krásný den!

  • Danka Snášelová | 22. 7. 2007 23:05

    Terezko, Váš recept si zaslouží velikánskou 1*. Podobnou situaci jak vy, jsem zažila i já ( před 2 měsíci). Během několika minut někdo ohodnotil můj recept (byl v Topu na 6.místě) 3x známkou 5. Hodně mě to zabolelo zejména z toho důvodu, že hodnotící pisatel se k receptu vůbec nevýjádřil. Terezko,podle Topu vůbec nevařím, ani nepeču. Recepty si ukládám do oblíbených podle komentářů anebo z rubriky nové recepty. Mám ráda Vaší přítomnost na tomto webu. Nenechte se odradit. Pište dál a nech závistlivec pukne. Na mojonézových řízečkách jsme si s manželem moc pochutnali a dnes 22.7.2007 ve 23.05 hod. hodnotím Váš recept jako 15 hodnotící známkou 1.

  • Anonym | 22. 7. 2007 22:08

    Musím říct, že nám to vůbec nechutnalo. Škoda toho masa.

  • Lusinda | 22. 7. 2007 19:29

    A u nás doma je milujeme,to když je třeba udělat teplou večeři a nikomu se moc nechce stát u plotny...a ta chu´t,u mě za jedna!

  • Tereza J. | 22. 7. 2007 10:48

    Milí priatelia, som rada, že vám tieto rezne chutia:))) Ale nie som rada, že to niekomu vadí. Keďže chodím na tieto stránky denne, vidím, čo sa tu deje. Včera večer som bola príjemne prekvapená, že tento recept bol v TOP 10 na 1. mieste. Mal 11 hodnotení a známku 1. To platilo ešte dnes ráno. Teraz o 10,45 to už neplatí. Niekomu oja osoba vadí a ohodnotil recept svojim spôsobom - známkou 4. Tým si zabezpečil známku 1,25 a vypadnutie receptu kdesi dole. Nie som ješitná, nezáleží mi dotyčnej osobe, ale bolí ma tá zlomyseľnosť alebo závisť. Milý priateľ, tak veľmi nemáte rád moju prítomnosť na tomto webe?

  • Kateřina Bartáková | 23. 1. 2007 17:45

    Rodině chutnalo je to moc dobré

  • Jolana Fričková | 14. 1. 2007 18:31

    Dnes jsem dělala na oběd musím říct opravu vyníkající,rodinka si pochutnala budu dělat častěji dávám za 1.

  • Gábina | 23. 5. 2006 07:54

    Tak jsem to zase musela dělat v neděli na přání kluků. Než se to upeklo, strhla se hádka, kdo bude mít ten největší kus masa. Akorát jsem tentokrát dala do pekáčku málo brambor, takže si přidali jen jednou

  • Jaroslava Oumarová | 22. 5. 2006 12:06

    Terezko, bylo to moooc dobré. Naložila jsem kotletky, holky k tomu udělaly hlávkový salát s ředkvičkama a přidaly šťovík, sedmikrásky a jitrocel. S bramborovou kaší to chutnalo moc:-))) Dávám samozřejmě 1*.

  • Gábina | 12. 5. 2006 08:00

    nedá mi to a musím napsat. JE TO VÝBORNÉ!!! Stehýnka byla velmi křehká a šťavnatá. Koupila jsem kuřecí stehna a naložila je do směsi majonézy a kremžské hořčice na dva dny a dala jsem marinádu i pod kůži. Včera jsem je pekla v pekáči, dospod jsem dala brambory na plátky, navrch stehna a zalila zbytkem marinády s vodou. Brambor jsem dala hodně, téměř celý pekáč (tajně jsem si myslela, že mi zbydou na dnes k obědu). :-))Bohužel nezbylo nic, každý si přidal a moc jsme si pochutnávali. Díky za skvělý recept.

  • olča | 9. 5. 2006 11:51

    Dělala jsem z kuřecích řízků a můj syn prohlásil:"Výborné, tento recept si nech nahoře".Všem nám moc chutnalo.

  • pupen Hons | 2. 5. 2006 20:51

    Paní Jarčušková, ja som zas rad keď mi chutí:-)))

  • Tereza Jarčušková | 2. 5. 2006 12:08

    Som rada, keď chutí : )))

  • Marie Horáková | 2. 5. 2006 11:55

    Paní Terezko, vidím, že mě dnes předběhly paní Airan a Zuzana, takže i já se připojuji, řízečky byly vynikající a to jsem zapomněla dát hořčici a místo Maggi jsem dala sojovku.Určitě bude patřit k našim velmi oblíbeným jídlům, dávám velkou 1***********

  • Airan Novakova | 2. 5. 2006 11:11

    Terezko, rizecky jsou "bombasticke" :-) Krehunke , stavnate, chutne! Taky hodnotim za 1* Mile damy, vidim tady prede mnou hodnoceni za 1 uz 3x, ale nahore je jen jedna. Bylo by to skoda kdyz je to tak dobre.

  • Zuzana Šindlerová | 2. 5. 2006 10:19

    Nedalo se odolat, udělala jsem z kuřecích řízků dětem a z kotletky manželovi a mně. Majonézu jsem dala jogurtovou Yofresh od Hellmans, vynikající, Terezko, dík za recept. Dávám 1*.

  • Zdena z JM | 28. 4. 2006 06:34

    Vynikající.Dávám velkou 1.

  • Pavlína Svitáková | 26. 4. 2006 07:54

    p.Airan, jestli chcete, tak mi klidně tykejte!:-)

  • Airan | 25. 4. 2006 14:34

    Ten recept mi nejak usem ale kdyz to pani Svitakova tak pochvalila, urcite se do tech rizku dam:-) Dekuji za napad.

  • Pavlína Svitáková | 25. 4. 2006 09:43

    Dělala jsem v neděli k obědu a jsou fantastické!Měla jsem naloženo od pátku večer a jen se rozplývali na jazyku.Vyvážená chuť a křehoučké,šťavnaté .Za 1*******Terezko dííík.

  • marketa | 13. 3. 2006 09:03

    Je to opravdu super.Dekuji za recept.Udelala jsem je z krkovicky,a opravdu vynikajici.

  • Tereza Jarčušková | 23. 2. 2006 13:39

    Myslím Markétka, že preto tie komentáre je možné k receptom písať. Keď ja nejaké jedlo varím, je mi to jasné a môžem vynechávať pri písaní receptu detaily, ktoré tomu, kto ide prvýkrát recept skúšať, jasné byť nemusia.

  • Marketa | 23. 2. 2006 12:49

    Terezko,dekuji.Je fajn,kdyz ma clovek nejakou nejasnost,ze se na nej nevykaslete a odpovite.Dekuji

  • Tereza Jarčušková | 23. 2. 2006 12:14

    Rezne dám do misy a zalejem marinádou. Vidličkou ich trocha v nej poobaľujem, aby sa dostala marináda všade. Počas tých 12 hod občas tie rezne prehodím, tie, čo boli dolu dám hore a naopak. Potom opekám tak ako ich vyberiem z misy, teda s marinádou, ktorá na nich ostane. Ak sa ešte zvyšuje marináda v mise, naložím ju pri opekaní na mäso, aby neostala.

  • Marketa | 23. 2. 2006 11:09

    Prosim,obalujete ty rizky,nebo jsou prirodni.Dekuji

  • Tereza Jarčušková | 22. 2. 2006 06:46

    Ďakujem : )))

  • pupen Hons | 21. 2. 2006 21:27

    Paní Jarčušková, Vaše recepty jsou jedinečné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hořčice Maggi Majonéza Pepř mletý Sůl Vejce Vepřové maso Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Kakaovo-tvarohový dort

Kakaovo-tvarohový dort

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

96
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
35
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
32
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
29
Mrkvový dort rychlý
Mrkvový dort rychlý
28
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Majonézové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact