Všechny ingredience zamíchat, nakonec vmíchat majolky. Je výborná i samotná, ale může se polévat citronovou nebo čokoládovou polevou, nebo posypat ovocem a navrch dát ušlehanou šlehačku smíchanou se 2 zakysanými smetanami. Co komu chutná. Je velice rychlá, taková nouzovka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
simca
|22. 7. 2015 17:52
Já jí delam uz nekolik let akorat pak na ni dam tvaroh merunky a poleju stavou s merunek z ktery udelam zele.Kyby mel nekdo zajem dam recept na to žele.Pode chuti i slehacku ve spreji na vrch .
Takže osobně buchtu doporucuji
Anonym
|11. 6. 2006 13:32
Výborná buchta! Těsto jsem dělala z 250g majonézy, přidala trochu mouky, cukru a šťávu a kůru z 1 citronu. Posypala třešněmi, jen se po ní zaprášilo... Dávám za 1!
Tereza Jarčušková
|20. 2. 2006 07:18
Tá majolka je výborný nápad aj v kysnutom ceste. Cesto je ľahké a vláčne a vy&drží dlhšie čerstvé.