Kořeněná rajská omáčka
Kořeněná panenka ve slanině
Kořeněná vinná klobása
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatová pizza
Zabijačková polévka
Poleva z "ledových kaštanů"
Ořechové řezy III.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Jehněčí pečeně
Kuřecí maso na gril i do trouby
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Pórková polévka s cizrnou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory