Připravíme těsto I. Bílky vyšleháme s cukrem, přidáme žloutky, postupně mouku s práškem do pečiva a kakao. Těsto rozdělíme na poloviny a upečeme dva pláty na mastném pečícím papíru. Připravíme těsto II. Bílky s cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Rozetřeme na mastný papír a při mírné teplotě v troubě usušíme. Připravíme krém. Cukr necháme zkaramelizovat, zalijeme smetanou a důkladně rozmícháme.
2
Z mléka, pudinku a žloutků uvaříme hustou kaši, až vychladne postupně do ní všleháme máslo a karamel. Jeden plát těsta I. potřeme krémem, na něj položíme těsto II., opět ho potřeme krémem a přikryjeme druhým plátem těsta I. Zbytkem náplně potřeme celý koláč a ozdobíme ho vidličkou. Odleželý nakrájíme na řezy.